Skip to content

Hygienic Process Systems BV

Op maat gemaakte oplossingen voor de levensmiddelen-, cosmetische- en farmaceutische industrie

Hygienic Process Systems BV, een afsplitsing van Flowcomm Nederland BV en horend onder de Connecting Processes groep, is geboren uit vraag en aanbod. We willen onze klanten een compleet traject van A tot Z bieden en voorzien daarin met HPS als verrijking op Flowcomm, samen met alle andere bedrijven onder de Connecting Processes groep.

Hygienic Process Systems BV biedt op maat gemaakte oplossingen aan de levensmiddelen, cosmetische en farmaceutische industrie. Als gespecialiseerd sparringpartner geven wij, met producten voor de proces- en reinigingsapparatuur, een flink stuk meerwaarde, wat de duurzaamheid vergroot en de verspilling van producten tegengaat.

Onze gedrevenheid maakt ons anders, onderscheidend. Het gegeven dat we beloftes realiseren. Als individuele medewerker of als team zullen we er alles aan doen om de vragen van de klant op de best mogelijke manier te beantwoorden, mét garanties! Dat vraagt om passie, kennis van zaken, een optimale inzet en een sterk inleveringsvermogen in elke unieke situatie. Hoe moeilijk en complex de uitdaging ook is, wij zullen altijd kijken naar wat wél mogelijk is.

Binnen Hygienic Process Systems B.V. werken we volgens de LEAN-principes en gedachten. We werken nauw samen met een selecte groep leveranciers, die niet alleen de beste maar ook de meest gepaste en/of efficiëntste oplossingen bieden. Kundige partners, waar wij in geloven. Daarnaast ontzorgen we onze klanten op een niveau die aansluit bij de verwachtingen. Mede om die reden vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Aansluitend contact. Luisteren naar het vraagstuk en van daaruit naar een oplossing werken.

“The definition of insanity is doing the same thing over again and over expecting different results.”

Onze overtuiging:

Samen:
Proactief samenwerken om duurzame oplossingen te realiseren. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Customer first

Kwaliteit:
We bieden oplossingen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, die past binnen het gebruiks- en verwachtingspatroon van de klant. Fit for use

Innovatie:
Meedenken hoe processen efficiënter en/ of duurzamer kunnen worden zonder de productkwaliteit aan te tasten. Continuous improvement.

Eenvoud:
Altijd de balans vinden tussen eenvoud, effectiviteit en betrouwbaarheid voor deoplossingen die geleverd worden. Keep it simple

Betrouwbaarheid:
Op ons kun je bouwen. Het leveren van betrouwbare producten & services. Beloftes nakomen en garant staan voor de oplossingen die worden aangeboden.

Ontzorgen:
Meedenken hoe processen efficiënter en/of duurzamer kunnen worden zonder deproductkwaliteit aan te tasten. First time right.