Skip to content

Onze Partners

Open communicatie, een betrokken samenwerking, het delen van kennis, elkaar vertrouwen en een aanpak volgens LEAN-principes; dit is de fundering waarop wij bouwen. Samen met onze partners bieden we zowel standard als op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Graag introduceren we hier kort onze partners:

HPS Recovery Systems Ltd

HPS Recovery Systems Ltd., oorspronkelijk bekend als Hygienic Pigging Systems, werd opgericht in 1995 en is ’s werelds toonaangevende specialist in hygiënische productterugwinning en vloeistofoverdracht. HPS Recovery Systems Ltd. biedt oplossingen voor fabrikanten, producenten en verwerkers van vloeibare voedingsmiddelen zoals soepen, sauzen, zuivel, yoghurt, dips, emulsies, ingrediënten, oliën, vetten, siropen, spreads, pasta’s, conserven, jam, chocolade en zoetwaren, smaakstoffen, kant-en-klaarmaaltijden en vele andere producten zoals dierenvoeding, verf en andere kostbare chemicaliën.

Oplossingen van HPS Recovery Systems Ltd zijn duurzaam, reduceren productverspilling en hebben in de meeste gevallen een terugverdientijd van minder dan een jaar.

Op aanvraag kan HPS Recovery Systems Ltd. in hun fabriek in Beeston, UK-producttesten uitvoeren.

Voor een introductievideo klik hier

FBF Italia Srl, Homogenisatoren

Sinds 1987 ontwerpt en produceert FBF Italia hogedruk homogenisatoren en verdringer zuigerpompen. Het industriële leiderschap en de expertise van FBF worden dagelijks bewezen door de duizenden homogenisatoren die in meer dan 125 landen worden gebruikt.

Bedrijven kiezen voor FBF omdat FBF-homogenisatoren van uitstekende kwaliteit zijn en standaard gebouwd worden met slijtvaste componenten. Naast de voorkeurspositie die FBF bij eindgebruikers geniet, zijn de FBF-homogenisatoren eveneens populair bij engineeringsbedrijven, systeemintegrators en fabrikanten die FBF-producten adviseren voor de productie van zuivel, ijs, voedingsmiddelen, dranken, chemicaliën, cosmetica, farmaceutische preparaten en vele andere producten.

FBF Italy Srl., kan in hun fabriek in Sala Baganza, Italy producttesten uitvoeren.


Admix Europe ApS

Admix is een fabrikant van sanitaire en industriële mengapparatuur. Met meer dan 30 jaar ervaring, ontwerpt en verkoopt het bedrijf mengapparatuur die hoge prestaties en efficiëntie samenbrengt. De apparatuur van Admix voldoet aan alle behoeften op het gebied van mengen, mixen en emulgeren.

Als specialist op het gebied van in-tank high shear batch mixers, lage snelheid roerwerken, in-line mengen, malen, deeltjesverkleining en poederdosering biedt Admix oplossingen voor de levensmiddelen-, dranken-, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie.

Admix-apparatuur is getest op honderden ingrediënten in diverse markten. Keer op keer heeft Admix bewezen dat hun systemen de winst van de klant verhogen, het onderhoud verlagen en de ergonomie en veiligheid verbeteren.

Admix Europe ApS biedt de mogelijkheid om in hun fabriek in Lillerod, Denemarken producten te testen. Voor sommige modellen is demonstratie-apparatuur beschikbaar. 

Voor een introductievideo klik hier

Scanjet AB

Met een gecombineerde ervaring van meer dan 150 jaar is de Scanjet Group een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten en ontwerpers van tankreinigingssystemen, machines en aanverwante tankreinigingsproducten.

De organisatie is betrokken bij een wijd gamma van activiteiten binnen de tankreinigingsindustrie, inclusief engineering en het ontwerp van systemen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, het weg- en railvervoer, verf en coatings, en meer.

Scanjet tankreinigingssystemen bieden:

  • Superieure reinigingsresultaten;
  • Verhoogde veiligheid;
  • Hoge betrouwbaarheid en minimale ongeplande stilstand;
  • Lage kosten van eigenaarschap.

Flowcomm Nederland B.V.

Flowcomm Nederland BV is al bijna 20 jaar de exclusieve distributeur voor de CSF group (Bardiani afsluiters, CSF pompen, OMAC pompen & MBS warmtewisselaars).  De kracht van het bedrijf zit niet alleen in de kwaliteit van de producten, maar voor een even zo groot deel in het hogere niveau van onze kennis. Kennis van het product, kennis van de markt, kennis van de problematiek.

Flowcomm is bekend met de uitdagingen binnen de voedingsmiddelen-, zuivel- en farmaceutische industrie en deelt deze kennis graag; dat maakt hen tot uitstekende partners.  

Flowcomm zorgt dat klanten kunnen rekenen op het rendement waar ze recht op hebben. Vanuit ervaring en een ruim blikveld over de werkzaamheid van deze producten.

FCPS B.V.

Engineering, installeren en onderhoud zijn een vak apart. Om deze reden besteedt Hygienic Process Systems BV deze werkzaamheden uit aan onze zusterorganisatie FCPS BV.

Een correcte installatie door goed opgeleide mensen in combinatie met periodieke service- en onderhoudswerkzaamheden zijn cruciaal voor de betrouwbaarheid, het functioneren en de continuïteit van de productieprocessen bij onze klanten.

FCPS BV klanten realiseren zich dat als je (kapitale) investeringen in machines, materialen en grondstoffen doet, je secuur en verantwoordelijk met het onderhoud moet omgaan. Zij begrijpen dat ongeplande stilstand altijd op het verkeerde moment komt en dat zijn kostbare aangelegenheden vanwege het ontstane productieverlies. Daarom kiezen zij voor FCPS.